Balkongräcken av glas – en SNYGG & skyddad uteplats

Vi kan glasräcke. Vi vet vad som är stilrent. Vi vet vad som krävs för en trygg och säker installation. Vi vet vad du vill uppnå med ditt glasräcke.

Allt börjar med välbyggd och säker grund. Träaltanen eller betonggrunden ska vara stabil, rak och ligga i vatten. Ett dåligt utfört grundjobb ger ett dåligt installerat glasräcke. Kontakta vår kundtjänst om ni har några frågor. Se även Frågor och svar.

MÄT OCH BERÄKNA

Hur mycket glasräcke behöver du? Bestäm var glasräcket ska gå, var det ska börja och sluta och eventuella vinklar. Ta därefter fram centrumpunkter för första och sista stolpen på en sträcka samt för eventuella hörnstolpar.

Mätinstruktion

VÄLJ DEN LEVERANS SOM PASSAR BÄST

1. Hämta själv i vårt lager

Lagret ligger i Vällingby, ca 20 minuter från centrala Stockholm. Kontakta oss i förväg så vi kan förbereda din beställning.

2. Vi fixar frakt

Vi levererar ett komplett glasräcke med alla detaljer. Notera att skruv eller liknande för infästningen inte ingår eftersom förutsättningarna för infästningen måste bedömas i varje enskilt fall.

3. Nyckelfärdigt

Vi ser till att ditt glasräcke blir monterat och färdigt på plats. Ska glasräcket monteras på befintlig veranda eller altan? Vi börjar med en bedömning av förutsättningarna för en stabil montering, om det behövs förstärkta fästpunkter för att skruva fast stolparna, etc.