Montage

En snygg och skyddad uteplats

Glasräcken i kristallklart säkerhetsglas och rostfritt stål för både exteriör och interiör. Med vår gedigna kunskap av glas och metall hjälper vi dig att uppnå just dina specifika önskemål.
Med oss ska du känna dig trygg!

Eget montage

Mät de ytor du planerar att montera ert nya räcke på. Mät kant till kant och ta ut eventuella vinklar. Skicka sedan en måttangiven ritning till oss så tar vi fram en offert. När ordern sedan är lagd och ni har fått ert glasräcke så är enkelt att följa vår monteringsinstruktion.

skräddarsytt glasräcke i trappa
stolpe av rostfritt stål

Räckeskungen monterar

Vid beställning av montage gäller.

Väljer du att köpa in montage av oss ska både ni och vi känna oss trygga i att montaget är professionellt utfört. Därför väljer vi att bara samarbeta tillsammans med några av branschens absolut mest erfarna och pålitliga montörer. 

Räckeskungens personal gör en första kontrollmätning på plats där en genomgång gällande förutsättningarna gås igenom tillsammans med dig som kund. Efter ett godkännande av offert planerar vi upp tid för montage. Ett eventuellt förstärkningsarbete utförs därefter vid behov och i samråd med kund. Därefter utförs montage av mekanik specifik för det system som är valt och en eventuell kompletterande kontrollmätning innan beställning och leverans av glas. Montaget slutförs med montage av glas.

Leverans

Vi levererar över hela Sverige. Kontakta oss så hjälper vi er med transport.

Hämtlager
Du är alltid välkommen att hämta er order själv. Kontakta lagret på Krossgatan 38, Vällingby, så hjälper vi dig. 

stolpfritt glasräcke i trappa